Gegarandeerd Onregelmatig-Tag

Afgelopen week verkocht de Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig (GO) haar 100.000ste wandelgids. Marijke Kooijman kocht deze gids bij de reisboekwinkel Stanley & Livingstone in Den Haag.

Ter ere hiervan heb ik een Gegarandeerd Onregelmatig-Tag gemaakt met tien vragen speciaal over mijn favoriete uitgever.

Waarom wandel je de wandelroutes uit de gidsen van Uitgeverij GO?

Ik vind het leuk om te wandelen op de grens van stad en land. De stadsgidsen zoals “Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam” sluiten volledig op mijn wensen aan. Daarnaast vind ik themaroutes interessant om te lopen zoals een Romeinse veldtocht, een vorstelijke wandeling of een Vinex-wandeling. Tevens geeft de uitgeverij regelmatig nieuwe gidsen uit, zodat je uit een groot scala aan wandelingen kan kiezen. Wat ik ook leuk vind is dat GO de lezers van hun gidsen betrekt bij diverse activiteiten. Ze nodigen me regelmatig uit voor een originele uitreiking van een nieuwe gids en kun je regelmatig meewandelen met de uitgever om nieuwe wandelroutes uit te testen.

Hoe ben je in aanraking gekomen met de wandelgidsen van Uitgeverij GO?

Ooit kocht ik als cadeau de wandelgids “Wandelen buiten de binnenstad van Leiden” bij de VVV van Leiden. Ik was erg enthousiast over het concept van de stadsgids en daarna stond mijn boekenkast er vol mee.

Wandelen buiten de binnenstad van Leiden

Wat was je eerste wandelgids van Uitgeverij GO?

Wandelen buiten de binnenstad van Rotterdam” was mijn eerste wandelgids die ik voor mezelf kocht. Ik heb de meeste wandelingen er al uit gelopen met als favoriete route het Kralingenpad door Oud Kralingen en langs de Kralingse Plas.

Even achterom kijken

Wanneer heb je de Uitgeverij GO voor het eerst ontmoet?

Bij de Fiets en Wandelbeurs heb ik de uitgever voor het eerst ontmoet. Dat was ook het jaar dat ze de Gouden Wandelschoen wonnen.

Welke wandelgids van Uitgeverij GO heb je het meest gebruikt?

Het boekje “Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag” heb ik het meest gebruikt. Ik wandelde alle routes uit de gids. Ik liep bijna alle wandelingen met een groep vrienden uit de omgeving van Den Haag. Het was onze maandelijkse wandeling en een leuke manier om de stad op een andere wijze te leren kennen. We vonden het erg jammer dat de gids op een gegeven moment uit was.

Wandelen buiten de binnenstad van Den Haag .jpg

Wat is jouw favoriete wandelgids van Uitgeverij GO?

Mijn favoriete wandelgids is “Wandelen buiten de binnenstad van Amsterdam”. Met deze gids kan je ultiem op de grens van stad en land wandelen. Elke wandeling is een topwandeling op zich. De wandelingen zijn een mooie combinatie tussen natuur en cultuur.

Hangbrug

Wat is jouw favoriete wandeling uit de boekjes van Uitgeverij GO?

De wandeling die ik afgelopen winter maakte door Amsterdam Zuid vind ik nog altijd mijn favoriete wandeling. Je komt langs zoveel fraaie architectuur in de Amsterdamse Schoolstijl.

Onder het Lyceum door

Heb je weleens meegewandeld met de Uitgeverij GO?

Helaas heb ik nog maar één keer kunnen meewandelen met de uitgever, omdat de meeste wandelingen doordeweeks zijn. Ik liep een Vinex-wandeling door de Haagse woonwijk Ypenburg mee. Het was een gezellige en mooie wandeling met genoeg horeca onderweg.

Vlonderpaden

Wat is jouw eerste blog die gepubliceerde over een wandeling uit de wandelgids van Uitgeverij GO?

Kroeglopen van Katwijk naar Scheveningen” was mijn eerste blog over een wandeling uit de gids Kroeglopers. Daarna volgden meer dan dertig blogs over de wandelingen uit de gidsen van GO.

Zitten in een duin

Wat is je meest gelezen blog over een wandeling uit een wandelgids van Uitgeverij GO?

Vorig maand wandelde ik de Vinex-wandeling Houten. Mijn blog over deze wandeling werd gedeeld in een Houten Facebookgroep en mijn statistieken gingen door het plafond.

Houten huizen aan Rietplas

Geef de “Gegarandeerd Onregelmatig-Tag” door! 

Vind je de Gegarandeerd Onregelmatig-Tag ook leuk om in te vullen? Dan kan je mijn vragen gebruiken en beantwoorden.

Volg me ook via Facebook

Één reactie Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s